Skip links

A 10 éves múltra visszatekintő Transolut Kft. főként az ömlesztett áruk silós-tartályban történő belföldi- és nemzetközi közúti szállításával vállal piaci szerepet. Tevékenyen részt vesz a vasúti úton történő ömlesztett árukiszolgálásban, melyet a cégcsoport tulajdonában lévő közúti-vasúti kapcsolattal kiépített százhalombattai átrakóállomáson valósít meg. Jelenleg 56 poranyag szállító szerelvénnyel rendelkezünk.

Cégünk magasan képzett munkatársakkal a folyamatosan változó gazdasági helyzetekre azonnal reagálva nyújtja a legkedvezőbb szállítási megoldásokat, amely megkönnyíti a termékek gyors, költségkímélő és biztonságos célba jutását a hozzá kapcsolódó komplex logisztikai szolgáltatásokkal együtt.

Megbízó Partnereink precíz kiszolgálását elkötelezett és folyamatosan képzett munkatársakkal, 0-24 órás diszpécser szolgálattal, új szállítóeszköz parkkal és a minden gépjárműre felszerelt modern navigációs járműkövető rendszer segítségével biztosítjuk.

Az Illés Holding Zrt leányvállalataként stabil nemzetközi kapcsolatokkal és társcégekkel rendelkezik egész Közép-Kelet Európában.

650.000
tonna elszállított mennyiség
25.000
fuvar
57
szerelvény
75
munkatárs

Értékeink

Stabilitás

Tevékenységünket a stabilitás és kiszámíthatóság, biztonság, valamint nagyfokú alkalmazkodóképesség jellemzi, amely többek között a támogató, felelős irányításnak, elkötelezett és felkészült vezetésnek, munkatársaknak köszönhető.

Minőség

Elengedhetetlen számunkra, hogy Partnereink igényeit magas színvonalon, a minőségpolitikai irányelveink szigorú betartásával szolgáljuk ki.

Szakmaiság

Több mint 10 éves tapasztalatunk és magasan képzett, sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink garantálják ügyfeleink számára a megfelelő biztonságot. A lehető legmagasabb fokú hozzáértéssel szervezzük tevékenységünket.

Együttműködés

Az Illés Holding Zrt. leányvállalalataként nemzetközi kapcsolataink szinergiáira építve dolgozunk fuvarozási feladataink ellátásán.

Telephelyeink