Járműpark

A járművek beszerzésére és üzemeltetésére mindig nagy hangsúlyt fordított cégünk. A vontatók és a pótkocsik beszerzésénél rendkívüli tekintettel figyelünk az éppen aktuális ADR-, közlekedésbiztonsági-, műszaki-, kényelmi- és környezetvédelmi előírásokra, a jogszabályok esetleges változásaira, valamint a megrendelőink igényeire.

 

A vontatóink beszerzésekor jelentős szerepe van a műszaki felszereltségeknek. A kiválasztás során a legfontosabb szempont a legmodernebb futómű-, fék- és menetstabilizáló-borulást gátló rendszer (ABS, EBS, SMR, ASR, stb.), az automata ráfutásgátló megléte, sávelhagyás figyelmeztető rendszer, domborzatfigyelő automatikák, az aktuális környezetvédelmi osztályba besorolás (EURO6) és nem utolsó sorban a vezető fülkéink komfortfokozata. Cégünk számára kiemelten fontos a megbízóinktól kapott megrendelések teljesítése, a bizalom, a veszélyes áruk biztonságos célba juttatása a legmegbízhatóbb járművekkel az emberi élet és a környezetünk megóvása mellett.

A pótkocsik beszerzésénél szintén fontos a megbízhatóság, számos új menetbiztonsági rendszer segíti a járművezetők munkáját. A legfontosabbak a fékezésnél közreműködő stabilizáló rendszer és a borulást gátló rendszer, amelyek szinkronban dolgoznak a vontató és a pótkocsi között, ezzel meggátolva a járműszerelvények felborulását és megcsúszását fékezéskor.

Ezen felül fő szempont a járműbeszerzéskor a saját tömeg csökkentése, a minél nagyobb raksúly elszállítása végett.

 

Jelenlegi flottaállományunkat 1 éves átlagéletkorú, saját tulajdonban lévő szállítóeszközök építik fel. Eszközeink beszerzésénél nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelmi besorolásokra (EURO6) és természetesen a biztonságtechnikai tényezőkre egyaránt. Eszközeink a jelen kor elvárásainak megfelelve a legmagasabb műszaki, biztonsági és ergonómiai mutatókat is kielégítik. Vontatóink kivétel nélkül EURO 6-os környezetvédelmi besorolással rendelkeznek, mely tanúsítványok is igazolják vállalkozásunk környezettudatos gondolkodását.

Eszközállományunk

  • 50 db DAF típusú nyerges vontató
  • 7 db MAN típusú nyerges vontató 
  • 29 db FELDBINDER típusú ömlesztett és poranyag szállítására alkalmas silós félpótkocsi. /Űrtartalmuk egyenként: 35-40 m3/ Szállítható súly: 28 to.
  • 28 db SPITZER típusú ömlesztett és poranyag szállítására alkalmas silós félpótkocsi. /Űrtartalmuk egyenként: 35-40 m3/ Szállítható súly: 28 to.
  • Szervíz autó 
  • Kisbusz a gépkocsivezetők szállítására