Kedves Partnereink, Tisztelt Látogató!

Magam és munkatársaim nevében örömmel üdvözlöm önt honlapunkon.

Cégünk a Transolut Kft. főként az ömlesztett áruk silós-tartályban történő (belföldi- és nemzetközi) közúti szállításával vállal piaci szerepet, elsősorban saját tulajdonban lévő eszközökkel.

Magasan képzett munkatársainkkal a folyamatosan változó gazdasági helyzetekre azonnal reagálva megkeressük Önnek a legkedvezőbb szállítási megoldásokat, amely megkönnyíti az Ön termékének gyors, költségkímélő és biztonságos célba jutását a hozzá kapcsolódó komplex logisztikai szolgáltatásokkal együtt. Tevékenyen részt veszünk a vasúti úton történő ömlesztett árukiszolgálásban, melyet a cégcsoport tulajdonában lévő közúti-vasúti kapcsolattal kiépített átrakóállomásunkon valósítunk meg.

Megbízó partnereink precíz kiszolgálását elkötelezett és folyamatosan képzett munkatársainkkal, 0-24 órás diszpécser szolgálattal, új szállítóeszköz parkunkkal és a minden gépjárművünkre felszerelt modern navigációs járműkövető rendszer segítségével biztosítjuk.

Kezdetektől prioritásként kezeljük a környezet és az egészség védelmét, nagy hangsúlyt fektetünk annak ellenőrzésére és tovább fejlesztésére, szem előtt tartva a folyamatos minőségi kiszolgálást.

 

Partneri üdvözlettel: Nagy Attila ügyvezető igazgató